Υπερ κατάργησης των φοροαπαλλαγών των τέκνων

Πολύ ορθώς η κυβέρνησις των ορθολογικών δυνάμεων της χώρας εξίσωσεν την φορολογίαν ατέκνων και οικογενειών, αποκαθιστώντας αδικίες ετών.  Είναι αδιανόητον ο άτεκνος να πληρώνει επιπλέον φόρους για τα σχολεία και τα εμβόλια των παιδιών που δεν έκανε, πόσο μάλλον περισσότερο για τις προνοιακές παροχές των ΑΦΡΟΝΩΝ και ΑΠΡΟΣΕΚΤΩΝ οι οποίοι εξωπετάνε μπάσταρδα υπανθρωπάκια που δεν μπορούν να συντηρήσουν.

Ας μην ξεχνάμε δε και το βάρος που είναι στην κοινωνία και την οικονομίαν της χώρας ένα ανήλικο. Αντί για τα μπάσταρδα και παχύσαρκα ελληνάκια που κοστίζουν μιά περιουσία και εν τέλει εξελίσσονται εις οκνηρούς και παραχαϊδεμένους κηφήνας, θα ημπορούσαμεν, με ένα κλάσμα του κόστους αυτού, να εισάξωμεν στην χώραν μετανάστες από υπανάπτυκτες χώρες οι οποίοι με αυτοθυσία και υποταγή θα παρήγαγάν υπέρ των παραγωγικών τάξεων και θα εμβολίαζαν εις την χώραν τις αξίες της υποταγής, της πειθαρχίας, της αόκνου εργασίας και της ασκητικής ολιγάρκειας που θα μας μετέτρεπαν εις την Κίναν των Βαλκανίων.

Ω, τι υπέροχον όραμα! Ελπίζω όλες οι παρατάξεις της ευθύνης να το ενστερνίζονται!

Προτείνω δε την περαιτέρω αύξηση των φόρων για τα τέκνα, ενώ σε προσεχές άρθρον θα αναλύσω τα πλεονεκτήματα της απελευθέρωσης των τέκνων και της μείωσης της υπερπροστασίας των.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: